The browser should render some flash content, not this. Go to Adobe Page and Download Adobe Flash Player Plugin.

Fedezd fel a búvárkodás élményét

 

 

 

Eltűnődtél már azon, milyen lehet lélegezni a víz alatt? Ha ki szeretnéd próbálni, de még nem szántad el magad, hogy fejest ugorj egy búvártanfolyamba, a PADI Próbamerülés során az oktatónkkal felfedezheted, hogy tetszik neked a búvárkodás. Noha nem egy valódi búvárminősítő tanfolyamról van szó, a Próbamerülés program során meg fogod tanulni, hogyan használj búvárfelszerelést sekély vízben, valamint egy rövid és könnyed betekintést nyersz a vízalatti világ felfedezésébe.

A szórakoztató része

Semmi sem fogható ahhoz az érzéshez, amikor a legelső alkalommal lélegzel a víz alatt. Egy kis időbe telik, amíg hozzászoksz – elvégre az embert nem erre találták ki –, de néhány perc meglepődöttség után a legtöbb résztvevő felismeri, hogy búvárkodni valójában nagyon is könnyű. Oktatóink számára a PADI Próbamerülés alkalmával a legnagyobb kihívást nem a résztvevők becsábítása a vízbe jelenti, hanem épp ellenkezőleg: a program végén kicsábítani őket a vízből. A szórakoztató része? Az egész szórakozás!

Amit megtanulsz

Megtanulod az alapokat, ami szükséges ahhoz, hogy búvárkodj egy hivatásos PADI oktató közvetlen felügyelete alatt. Azt biztosan megtud, hogy tényleg képes vagy lélegezni a víz alatt és mennyire tetszik ez neked. A PADI Próbamerülés során:

§ megtapasztalod, milyen érzés búvárfelszerelést viselni, és mennyire könnyű a vízben mozogni a felszerelésben,

§ megtudod, hogy milyen a víz alatt lélegezni, és hogy mennyire érzed magad otthonosan a víz alatt,

§ megtanulsz néhány alap készséget és biztonsági szabályt, ami már átvezet a nemzetközileg elismert kezdő búvártanfolyamodhoz, amikor majd megteszed a következő lépést.

A búvárfelszerelés, amit használsz

Minden felszerelés, amire szükséged lesz, az része a PADI Próbamerülés programnak. Az összes alapvető búvárfelszerelést használni fogod, beleértve a maszkot, a légzőcsövet és az uszonyokat, a lebegést szabályozó mellényt, amely a palackodat is rögzíti, a légzőautomatát, amiből lélegzel, a műszereket, hogy nyomon kövesd a mélységet és a levegőellátást. Ezeken kívül viselni fogsz egy neoprén búvárruhát és súlyrendszert is a merülés körülményeihez igazodva.

A tananyag, amire szükséged van: Csak az elszántságod és az osztatlan figyelmed.

Előfeltételek

A PADI Próbamerülésen való részvételhez szükséges: betöltött 10. életév,

 

A próbamerülés  időtartama  nálunk 2-2,5 óra.

A próbamerülést az uszoda  sekélyebb vízében kezdjük, majd a próbamerülő képességeit figyelembe véve, lehetőség nyílik a 4 méter mély medencében is alámerülni  az addig átélt élményeket, még izgalmasabbá téve Gyakorlatilag a próbamerülés alatt egy kezdő búvártanfolyam első modulját végezzük el. A merülés előtt megismered a  búvárfelszerelés főbb részeit, oktatói felügyelettel saját magad végezheted a felszerelés összeszerelésé. Néhány fontos búvárelmélettel is gazdagabb leszel, valamint megismerkedsz a víz alatti búvárjelzésekkel. Oktatói felügyelettel rövid felszíni és víz alatti gyakorlás után máris felfedezheted a lebegés élményét.

 

A próbamerülés ára: 9.500. Ft ez tartalmazza a komplett búvárfelszerelést , az oktatási és felügyeleti díat

Az ár nem tartalmazza a belépőjegyeket és a töltött búvárpalack árát.

 

 

The browser should render some flash content, not this. Go to Adobe Page and Download Adobe Flash Player Plugin.

GALÉRIA

Image1\

Cataclysm is a trademark, and World of Warcraft and Blizzard Entertainment are trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment, Inc. in the U.S. and/or other countries.

This site is in no way associated with Blizzard EntertainmentDesign by: LernVid.com feat. game-template sponsored by WoW Guide

top