The browser should render some flash content, not this. Go to Adobe Page and Download Adobe Flash Player Plugin.

PADI Dúsított levegős (Nitrox) búvár tanfolyam

Szeretnél tovább lent maradni? Mindig fáradt vagy a merülések után?

Akkor ez a tanfolyam éppen neked szól, próbáld ki a Nitroxos merülést

búvárkodás ,búvár,búvároktatás,búvártanfolyam,búvárképzés,

 

 

Enriched Air Diver (NITROX -Dúsított levegős búvár) tanfolyamot indítunk minden hónapban.

 

A Nitrox tanfolyam akár teljesen kezdő búvárok számára is javasolt. Sok országban már az alaptanfolyamokat is Nitrox (kevert gázzal) végzik.

A tanfolyam felépítése:
A Nitrox egy olyan oxigén-nitrogén gázkeveréket jelent, amelynek oxigéntartalma a normál levegőéhez képest magasabb. Azért használjuk, hogy kevesebb nitrogén kerüljön a szervezetünkbe a merülés alatt. Így jóval tovább lent tudunk maradni anélkül, hogy merülésünk dekompresszióssá válna. .búvárkodás, búváriskola, búvároktatás, búvártanfolyam, búvárképzés, búvárkodás, búváriskola, búvároktatás, búvártanfolyam, búvárképzés,

 

Ez a tanfolyam tudásfejlesztésből és gyakorlati alkalmazásból áll és nem tartalmaz gyakorló merüléseket. búvárkodás ,búváriskola,búvároktatás,búvártanfolyam,búvárképzés,

A tanfolyamon megtanulod a 22-40%-os oxigéntartalmú Nitrox keverékek használatát, melyek előnyeit főképpen a 18-30 m mély merülések során élvezheted majd.

 

Megismerkedsz majd a nitroxos merüléstervezéssel, az oxigénnel dúsított levegővel történő dekompresszió nélküli merülés eljárásaival, biztonsági előírásaival, veszélyeivel, kockázataival, előnyeivel és a használható felszerelésekkel.

A gyakorlati és elméleti foglalkozás is tanteremben zajlik. Megnézzük, miképpen tudod a merüléshez használt gázkeverék összetételét (oxigéntartalmát) megmérni, és hogyan kell a fontos adatokat feltüntetni a palackodon, valamint megismerkedünk a feltöltési naplóval.

Mindössze egy-két napos a tanfolyam, ami alatt kb. 10-12 órát fogsz az iskolapadban tölteni.

 

 

A tanfolyam végén a megszerzett tudásodból írásbeli vizsgát teszel.
Lesz 25 kérdés, amire 25 helyes választ adsz. Ha mégsem, gyakorolni fogunk.

A legközkedveltebb és a leggyakrabban megszerzett képesítés az Enriched Air specialitás! Nézzük csak! Mivel ebben a gázkeverékben a levegőhöz képest nagyobb az oxigén és kisebb a nitrogén tartalom, kevesebb nitrogén oldódik a szervezetünkbe, mint, ha levegőt lélegeznénk. Így akár 30-50 %-kal is hosszabb ideig maradhatunk a víz alatt anélkül, hogy átlépnénk a dekompressziós határokat. Ez már önmagában is elég indok, hiszen több időt tölthetsz kedvenc tevékenységeddel!  búvárkodás ,búváriskola,búvároktatás,búvártanfolyam,búvárképzés,

Tehát tovább nézegethetjük a víz alatti roncsot, tovább várhatunk, hogy polipunk végre felénk nyújtsa karját, és elkészíthessük az évszázad fotóját J… és így tovább.

További előnye, hogy mivel kevesebb nitrogén kerül a szervezetünkbe, kevésbé terheli meg azt, így kevésbé érezzük majd magunkat fáradtnak a merülések után.

Előfeltételek:

búvárkodás ,búváriskola,búvároktatás,búvártanfolyam,búvárképzés,
Rendelkezned kel PADI Open Water Diver minősítéssel (vagy más búvárszervezet által kibocsátott azzal egyenértékű minősítéssel) és el kell érned a 15 éves életkort.


A teljes tanfolyam ára:
25 000,- Forint + 18.500.-Ft Nitrox tankönyv
valamint regisztrációs díj (nemzetközi kártyadíj)
55 EUR
Az ár tartalmazza az elméleti képzést, vizsgát.

 

 

 

Elérhetőségeink: Beluga Búváriskola

Tel:06 209 663 793

búvárkodás ,búváriskola,búvároktatás,búvártanfolyam,búvárképzés,

 

 

 

 

 

 

búvárkodás ,búváriskola,búvároktatás,búvártanfolyam,búvárképzés,

 

The browser should render some flash content, not this. Go to Adobe Page and Download Adobe Flash Player Plugin.

GALÉRIA

Image1\

Cataclysm is a trademark, and World of Warcraft and Blizzard Entertainment are trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment, Inc. in the U.S. and/or other countries.

This site is in no way associated with Blizzard EntertainmentDesign by: LernVid.com feat. game-template sponsored by WoW Guide

top