The browser should render some flash content, not this. Go to Adobe Page and Download Adobe Flash Player Plugin.

Az oktatást Forisek Anita PADI MSDT oktató, Géczi János PADI oktató, Molnár Tibor Divemaster,végzik az Aqua-World tanmedencéjében illetve valamely Budapest közeli tóban. Lehetőség van Ausztriában, az Adrián vagy a Vörös tengerben elvégezni a tanfolyamot és ott vizsgázni.

Forisek Anita, PADI oktatói számom: #278762

A búvárkodással először egy egyiptomi nyaralás alkalmával találkoztam, ekkor fedeztem fel a vízi élővilág csodáit és kipróbáltam a lebegés semmivel össze nem hasonítható élményét.
Hazaérkezve azonnal beiratkoztam egy kezdő búvár tanfolyamra majd a nyíltvízi vizsgám után rohamléptekkel haladtam tovább a ranglétrán.
Merültem, amikor csak tudtam a Vörös tengerben, az Adrián és a hazai vizekben. 2010 tavaszától hónapokig dolgoztam Egyiptomban, rengeteg tapasztalatot szerezve, majd úgy döntöttem, hogy oktató szeretnék lenni.
2010 szeptemberében lettem PADI OWSI+EFR Instructor, majd rögtön ezután elvégeztem egy Nitrox oktatói tanfolyamot is. 2011-ben szárazruha, roncs, mély, vízalatti fényképész oktató is lettem, majd 2012 júliusában Master Scuba Diver Tréner minősítést szereztem. Azt hiszem minden túlzás nélkül állíthatom, hogy mára a búvárkodás és oktatás lett az életem. Fantasztikus érzés, hogy továbbadhatom a tudást, amely másoknak is segít megtalálni a merülés szépségeit, örömeit.


Géczi János, PADI oktatói számom: #278761

 

40 éve foglalkozom ejtőernyősök oktatásával, mint ejtőernyős oktató.Több mint 30 évvel ezelőtt tapasztaltam meg először a víz alatti világ csodáit, a Ganz-Mávag elhivatott, lelkes búvároktatói segítségével. Felejthetetlen merülésekben volt részem az Adriai-tengeren. Ejtőernyős katonai kiképzésem során, felderítőként a technikai búvárkodást is megismerhettem.
2008-ban egy csodálatos Vörös–tengeri merülés után merült fel a gondolat bennem, hogy belépjek a hivatásos búvárok táborába. Ismét beültem az iskolapadba és 2009 augusztusában már Divemasteri minősítésem volt.
2010-ben jó néhány hónapot eltöltöttem Egyiptomban, ahol merülésvezetőként dolgoztam.
Innen már csak egy lépés választott el attól, hogy oktató lehessek és 2010 szeptemberében megszereztem a PADI OWSI+EFR oktatói képzettséget, majd röviddel ezután a Nitrox oktatói vizsgát is letettem.
Hiszek abban, hogy mint búvároktató, át tudom adni az embereknek a tengerek és élőviláguk iránti rajongásomat, és ezzel olyan elhivatott és tudatos búvárokat tudok nevelni, akik megőrzik ezt a csodát, és miközben felfedezik a merülés szépségeit, amellett képesek tisztelni ezt varázslatos víz alatti világot.


Molnár Tibor, Divemaster PADI számom #328844

 

A búvárkodással 2010-ben ismerkedtem  meg. Gyorsan haladtam a magasabb szintű minősítések felé. 2013-ban lettem PADI hivatásos Divemaster. Célom, hogy mielőbb PADI oktatóvá váljak.


 

The browser should render some flash content, not this. Go to Adobe Page and Download Adobe Flash Player Plugin.

GALÉRIA

Image1\

Cataclysm is a trademark, and World of Warcraft and Blizzard Entertainment are trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment, Inc. in the U.S. and/or other countries.

This site is in no way associated with Blizzard EntertainmentDesign by: LernVid.com feat. game-template sponsored by WoW Guide

top